Ervaren, Transparant,  Flexibel. 

 


 

Beveilig uw huis bij uitvaarten  / of vakantie's

 

Bij uitvaarten komt het nog al eens voor dat er niemand is die het huis van de familie beveiligd op het moment van de uitvaart, gemiddeld 10 procent van de inbraken in vindt plaats tijdens een uitvaart of rouwbezoek. Inbrekers richten zich nog meer dan eerder op mensen die een dierbare hebben verloren.

Inbreken is namelijk een stuk lastiger geworden nu mensen door corona veel thuis zijn, dus maken inbrekers gebruik van Uitvaarten en crematies waarbij het huis leeg is en zij hun gang kunnen gaan.

Nabestaanden zijn regelmatig slachtoffer van inbrekers die tijdens de uitvaart hun slag slaan. Dieven houden namelijk in de gaten wanneer een begrafenis of crematie plaatsvindt.

Tijdens het afscheid wordt het woonadres dat bij de overlijdensadvertentie staat vermeld vaak onbeheerd achtergelaten. Inbrekers zien dit als een geschikt moment om ongestoord door kostbare spullen van nabestaanden heen te gaan.

Het verlies van een dierbare is emotioneel zwaar en er moet binnen korte tijd veel geregeld worden voor de uitvaart. Na een begrafenis of crematie is er vooral behoefte aan rust om het verlies te verwerken. Wanneer er wordt ingebroken tijdens de uitvaart, krijgen nabestaanden een extra klap te verwerken in een periode die al in het teken staat van rouw. Het is daarom verstandig om de kans dat er ingebroken wordt te verkleinen en het rouwproces niet te laten verstoren.

De woning laten beveiligen door ML-security kan al vanaf 25,- euro excl BTW per uur. Minimale afname is 3 uur. 

Als u er zeker van wilt zijn dat er niet wordt ingebroken in uw woning tijdens de uitvaart is beveiliging van uw huis aan te raden. Wij zijn gespecialiseerd in het tijdelijk bewaken van huizen bij speciale gelegenheden.

Professionele beveiligers zullen tijdens de begrafenis of crematie uw woning in de gaten houden. Dit kan op afstand voor het huis, of wanneer u dat wilt binnenshuis. Vaak is de aanwezigheid van een beveiligingsbedrijf rondom uw huis al voldoende om inbrekers af te schrikken. Zo heeft u als nabestaande een zorg minder.

Bij  afwezigheid tijdens  bv vakantie  kunnen wij u huis ook dagelijks bezoeken voor een inspectie c.q. beveiligingscheck

bel of mail ons voor info en vastleggen data.

U kunt mij bereiken via 06-82359819  of email ; info@ml-security.eu of  vul onderstaand  veld in.

 

Brochure uitvaartbeveiliging
PDF – 232,8 KB 370 downloads

KvK : 81621302

ND : 6151

email ; info@ml-security.eu

Tel : 06-82359819